bolso mochila, Costura, Letras & Hilos
Comentarios 2

Proves, contratemps, decisions…

bossa-birds

No sempre les coses surten com havies pensat. Us sona :-) ? Ens hi trobem en les “grans” coses de la vida, però també en les petites… 

Us ho explico: en un intent de poder oferir les motxilles a un preu més assequible, sense haver de treballar a cost zero, vaig decidir fer un petit canvi que no afectés gaire al producte final. La meva decisió va ser reduir el preu en el folre de la bossa, al capdavall, no es veu per fora, i mentre fos resistent, tampoc no calia que fos cotó 100% com fins ara. Així doncs, i refiant-me de les indicacions del dependent, vaig comprar força metres de tela de color vermell, 50% cotó-50% polièster, més econòmica i  “que és molt resistent, com els llençols i no destenyeix, estigues ben tranquil·la”(paraules seves).
Sort que abans de començar ho rento tot, fins i tot les cremalleres, perquè vaig comprovar que la famosa tela, resistent sí que ho era, sí, però destenyir, també destenyia, i com! Després de 3 rentades a 50º, encara deixava marca…
Era clar que no la podia fer servir, i tota enfadada vaig anar a comunicar-li al dependent, que va fer cara de sorpresa i em va dir que “fins ara no m’hi havia trobat”. Bé, sense comentaris.
El cas és que vaig haver de tornar a comprar el meu cotó 100% de sempre, però com que no el volia comprar a la mateixa botiga, vaig fer unes quantes voltes fins que el vaig trobar en un altre lloc, però en tenien pocs metres, i m’he hagut d’esperar un parell de setmanes fins que ha arribat la peça nova.
En resum: que voler treballar barat m’ha sortit car, en diners i en temps, perquè hores d’ara ja tindria les motxilles acabades, i ara no seran a punt fins a final d’abril. 
Però bé, de tot s’aprèn en aquesta vida. Tot fos això! Amb una mica de paciència i calma, les noves bosses-motxilla ben aviat estaran a punt. I jo ja sé quin serà el proper llibre que us suggeriré. Comença i acaba amb la paraula “calma” ;-)
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

2 Comentarios

 1. PILAR SANCHEZ SANZ says

  hOLA , ME GUSTA MUCHO EL BOLSO MOCHILA, PERO TODAS LKAS FOTOS ESTÁN HECHAS DEL MISMO LADO Y NO SE APRECIA COMO SE ENGANCHA LA CORREA PARA CONVERTIRSE EN MOCHIL. podrías ponerlo, gracias

  • Montse says

   Hola Pilar,
   Te acabo de enviar unas fotos por mail para que lo puedas ver más claro.
   Saludos

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>